Aktuelt

Her kan du se nyheder fra Globe Malerfirma

Konen overtager mandens direktørjob i Danmarks største familieejede malerfirma

Annette Thomsen er ny direktør i Globe Malerfirma, og hun overtager dermed rollen fra sin mand, Per Thomsen, der fortsætter som firmaets markedschef.

Hustruen overtager mandens job som direktør, når Globe Malerfirma A/S med administration på Randersvej i Esbjerg foretager en ændring i virksomhedens ledelse.

Annette Thomsen er således ny direktør efter Per Thomsen, der fortsætter i en nyoprettet stilling som markedschef.

Og skal man tro manden, Per Thomsen, er der bestemt ikke tale om en degradering, men snarere, at han bare er en markant bedre sælger end hustruen, mens den mere officielle begrundelse i en pressemeddelelse beskrives som dels en beslutning om at styrke driften i virksomhedens afdelinger, dels for at styrke salgsindsatsen på landsplan.

Per og Annette Thomsen har i dag privatadresse i Vejle, men rødder i Esbjerg, hvor firmaet blev etableret helt tilbage i 2001.

Globe Malerfirma A/S beskæftiger i dag cirka 100 faglærte bygningsmalere, og firmaet er i dag et af Danmarks største familieejede malerfirmaer. Firmaet har foruden administrationen på Randersvej afdelinger i Aarhus, Vejle og Odense.

Globe Malerfirma A/S bryster sig af, at firmaet gennem de seneste år har udviklet eget koncept til specielle og meget store opgaver, der skal løses hurtigt og effektivt. Konceptet har ifølge firmaet vundet stor accept og anvendelse hos blandt andre mange af landets største byggefirmaer og førende erhvervsvirksomheder samt offentlige bygherrer som hospitaler.

Også ægteparret Thomsens to sønner har relationer til firmaet. Globe Malerfirma A/S samarbejder nemlig med Jysk Spartel Teknik ApS og Midtjysk Spartelfirma ApS, der ejes af Nick og Steffen Thomsen.

De to spartelfirmaer beskæftiger tilsammen cirka 40-50 medarbejdere, og udfører opgaver i hele landet inden for spartling af vægge og lofter i nybyggeri og renoveringsprojekter.

Nyt regnskab i plus

Globe Malerfirma A/S har netop offentliggjort regnskab for 2018. Heri skriver ledelsen, at regnskabsåret har vist en mindre tilfredsstillende udvikling, idet resultatet er negativt påvirket af to problemsager samt et større tab på tilgodehavender.

Årets resultat ender immer væk i et plus på 2,1 millioner kroner før skat mod 3,4 millioner kroner året før. Egenkapitalen i selskabet var på godt otte millioner kroner.

Ifølge Per Thomsen forventer man med en pæn ordrebeholdning et bedre resultat for indeværende regnskabsår.