Maleropgaver i nybyggeri

Globe Malerfirma A/S leverer altid malerarbejde med garanti. Af bedste kvalitet, naturligvis altid til tiden, og altid til konkurrencedygtige priser. Vi har opbygget betydelig viden og erfaring med at arbejde på både store og mindre byggepladser, hvor gensidig respekt og effektivitet er en naturlig del af vort malerarbejde.

Vi rådgiver gerne inden tilbudsgivning og opstart om valg af materialer og farver, så vi i fællesskab kan finde den rigtige løsning i den rigtige kvalitet. Vi er eksperter i at vurdere hvordan du får det bedste resultat både når det gælder faglig kvalitet, strukturer og farvevalg. Det er vor erfaring, at mange kunder vælger en anden og bedre løsning end den, de oprindelig havde i tankerne, efter at vi har rådgivet dem.

Gennem årene har vi udført en lang række vidt forskellige maleropgaver i forbindelse med nybyggerier for boligselskaber, offentlige bygherrer, private bygherrer og virksomheder. Og vi har altid haft et samarbejde med arkitekter, rådgivere og hoved- eller totalentreprenører.

I samarbejde med vore kunder lægger vi altid en arbejdsplan for malerarbejdet, så vore malere ikke griber forstyrrende ind i dagligdagen. Vi udfører altid vort arbejde professionelt og diskret. Vi går til opgaven med en erfaring, der sætter os i stand til at vejlede og rådgive vore kunder, private, offentlige og virksomheder.

Vi anvender kun kvalitetsmaterialer, og vi stiller krav til, at disse er produceret etisk korrekt og miljørigtigt. Dette er dels vigtigt i relation til vor omverden, men også i forhold til vore medarbejdere, hvis sikkerhed og arbejdsmiljø vi altid prioriterer særdeles højt.

Globe Malerfirma A/S er et seriøst og kvalitetsbevidst malerfirma, der udfører alle tænkelige opgaver inden for faget – og mere til.