Renovering og vedligehold

Globe Malerfirma A/S udfører renoveringsopgaver ude og inde samt vedligeholdelsesopgaver for regioner, kommuner, institutioner, administratorer, boligselskaber, andelsboligforeninger, ejerforeninger, private og entreprenører samt erhvervsvirksomheder.

Brug os til at lægge den sidste finish, hvis du er i gang med en renovering. Vi spartler, tapetserer og maler – og leverer altid kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser, ligesom vi naturligvis gerne rådgiver om både materialer og behandlingsmetoder.

Hvad enten opgaven er en opfriskning af kontoret, butikslokalet eller fritidsordningen i den lokale skole, så leverer vi altid malerarbejde af håndværksmæssig kvalitet. Vi garanterer stilsikkert malerarbejde, hvor sans for detaljen, grundighed og kvalitet er nøgleord.

Vore specialuddannede medarbejdere stiller deres viden og mange års erfaring til rådighed inden for bl.a. farver, malingstyper, overflader, loft-, væg-, gulv- og facadebehandlinger. Vi lægger altid en tidsplan for at sikre, at arbejdet ikke griber forstyrrende ind i vore kunders dagligdag.

Vi anvender kun kvalitetsmaterialer, og vi stiller krav til, at disse er produceret etisk korrekt og miljørigtigt. Dette er dels vigtigt i relation til vor omverden, men også i forhold til vore medarbejdere, hvis sikkerhed og arbejdsmiljø vi altid prioriterer særdeles højt.