Til- og fraflytningslejligheder

Både direkte og via rådgivere servicerer vi flere boligforeninger landet over, og vi har god erfaring med større renoveringsarbejder i boligforeninger. Eksempelvis har vi faste aftaler med boligforeninger, hvor vi udfører malerarbejde ved til- og fraflytning samt vedligeholdelse.

Vi prioriterer tidsplaner højt, og arbejder altid løsningsorienteret. Vi påtager os ansvar for koordinering af opgaverne, herunder at lave aftaler med viceværter og beboere i ejendommen, så vort arbejde generer så lidt som overhovedet muligt.

Vore medarbejdere er meget serviceorienterede, og planlægger selv deres arbejde i forhold til de aftaler, der er indgået. Vi bestræber os altid på at gøre vort bedste for at imødekomme boligforeningernes behov.

Har du som udlejer/boligforening brug for topprofessionel og konkurrencedygtig hjælp til dit næste maler-projekt, så er du velkommen til at kontakte os for at høre nærmere om, hvad vi kan tilbyde. Ring på telefon 75 16 84 97 eller send en mail til globe@globe-maler.dk