Entrepriseopgaver

Globe Malerfirma A/S har mange års erfaring med malerarbejde i både store, større og mindre byggesager. Vi arbejder som fagentreprenør/underentreprenør for flere af landets større hoved- og totalentreprenører. Vi leverer altid en professionel, kompetent arbejdsindsats til absolut konkurrencedygtige priser. Kvalitet og sans for detaljer samt grundighed er nøgleord i enhver opgave, uanset størrelse.

Vi har opbygget betydelig viden og erfaring med at arbejde på store byggepladser, hvor gensidig respekt og effektivitet er en naturlig del af vort malerarbejde.

Vi tilbyder topprofessionel rådgivning og malerarbejde, hvor kvalitet, grundighed og sans for detaljen er en selvfølge. Vi rådgiver naturligvis om materialer, behandlingsmetoder, tidsplaner og farvevalg. Og vi udfører malerarbejde for både private, offentlige og erhvervskunder over hele landet. Både udendørs og indendørs og i forbindelse med nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse.

Vi prioriterer tidsplaner meget højt, og overholder dem altid. Vi arbejder løsningsorienteret, og hvis der i en proces opstår udfordringer, samarbejder vi om at løse dem, så alle parter i processen forbliver positive. Det er vigtigt for os at vore samarbejdspartnere altid får en god oplevelse, og derfor indgår god kommunikation som en naturlig del af arbejdsprocessen.

Størstedelen af vore kunder kommer gennem anbefaling fra nuværende kunder. Denne tendens ønsker vi at fastholde ved altid at behandle vore kunder med respekt, og altid levere flot malerarbejde i den højeste kvalitet.

Vi ønsker at være den professionelle samarbejdspartner, som vore kunder kan have et positivt og langvarigt samarbejde med. Som troværdig og pålidelig leverandør, der kender kundens arbejdsgange og rutiner, er vi med til at hjælpe kunden med at spare ressourcer både praktisk og administrativt hver gang, kunden har en ny maleropgave.