Om Globe Malerfirma

Globe Malerfirma A/S, der i dag er Danmarks største familieejede malerfirma, blev etableret i 2001 af Per og Annette Thomsen i Esbjerg. Firmaet har i dag sin administration i Esbjerg og malerafdelinger i Esbjerg, Aarhus, Vejle og Odense.

Globe Malerfirma A/S har gennem de seneste år udviklet eget koncept til specielle og meget store opgaver, der skal løses hurtigt og effektivt. Dette koncept har vundet stor accept og anvendelse hos bl.a. mange af landets største byggefirmaer og førende erhvervsvirksomheder samt offentlige bygherrer, bl.a. hospitaler.

Med stor forståelse for vore kunders afhængighed af produktionsfaciliteter, kontor- og butikslokaler, løser vi vore opgaver, når det passer ind i kundens tidsplan. Derfor har vi ofte udført vort arbejde f.eks. i ferier, weekends og om aftenen.  Vi er en væsentlig del af mange store byggeprojekter i Danmark. Vor store og faste kundekreds strækker sig over hele Jylland.

Nøgleværdierne i Globe Malerfirma A/S er rigtige løsninger i høj kvalitet til aftalt tid. Arbejdet udføres altid løsningsorienteret og servicemindet – det er kundens gode oplevelse, der tæller for os. Et godt samarbejde er altid i fokus. For at sikre en langsigtet og rigtig løsning, fungerer vi som sparrings- og samarbejdspartner for vore kunder.

Det er således vort succeskriterium at levere en ydelse af højeste kvalitet og den bedste på markedet. Vore kompetencer er vidtrækkende, og hvad enten der er tale om nybyggeri eller renovering af privatboliger og erhvervsbygninger m.m., er vi specialister.

I starten beskæftigede Globe Malerfirma A/S kun ganske få medarbejdere, mod mellem 70 og 100 fleksible medarbejdere i dag, fordelt på afdelingerne i Esbjerg, Aarhus, Vejle og Odense.

Medarbejderne er firmaets største aktiv, og derfor sætter Per og Annette Thomsen en ære i at sikre, at de trives og udvikler sig. Alle medarbejdere – både danske og udenlandske – er organiserede. Langt de fleste er danske, mens nogle få er fra Ungarn og Polen. De bor i moderne boliger, der stilles til deres rådighed af Globe Malerfirma A/S. Medarbejderne videreuddannes løbende inden for de malertekniske kompetencer, sikkerhed og ledelse for derigennem kontinuerligt at sikre optimale opgaveløsninger uanset art.

Vore specialuddannede medarbejdere stiller deres viden og mange års erfaring til rådighed inden for bl.a. farver, malingstyper, overflader, loft-, væg-, gulv- og facadebehandlinger. Vi lægger altid en tidsplan for at sikre, at arbejdet ikke griber forstyrrende ind i vore kunders dagligdag.

Globe Malerfirma A/S samarbejder med Jysk Spartel Teknik ApS, Midtjysk Spartelfirma ApS og MT Spartel ApS, der indehaves af Per og Annette Thomsens sønner, Nick, Steffen og Morten Thomsen. De tre spartelfirmaer beskæftiger tilsammen ca. 40-50 medarbejdere, og udfører opgaver i hele landet inden for spartling af vægge og lofter i nybyggeri og renoveringsprojekter.